Ζώδια Σήμερα 16/9: Μάθε κάτι απ’ όλα και όλα για κάτι

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/9: Μάθε κάτι απ’ όλα και όλα για κάτι

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Η... γιορτή της επικοινωνίας είναι σήμερα, με τον Ερμή στην Παρθένο να κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, δίνοντάς μας πλήθος πληροφοριών και ειδήσεων και βγάζοντάς μας στο δρόμο για να συναντήσουμε, να συζητήσουμε, να αγοράσουμε ή απλά να γελάσουμε, να βολτάρουμε και να αλλάξουμε παραστάσεις. Με λίγα λόγια, θα είναι μια ανέμελη και χαρούμενη Κυριακή, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, να κάνουμε τα κονέ μας, να κουβεντιάσουμε ιδέες και απόψεις μας και να διασκεδάσουμε παρέα με γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Δεν αποκλείεται κιόλας να αποκτήσουμε ένα μέσο που θα διευκολύνει την καθημερινότητά μας, να κάνουμε μια προφορική συμφωνία ή να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο.

Άρης, Ουρανός και Αφροδίτη σημαίνουν την επανάστασή σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Σκορπιοί κυκλοφορήστε, κάντε δημόσιες σχέσεις και καινούργιες επαφές γιατί αν αποκτήσετε «γνωστούς» στα κατάλληλα πόστα, τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα για σας.

Δίδυμοι, Τοξότες Ιχθύες, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι οι ιδέες δε σας λείπουν, για να υλοποιηθούν όμως χρειάζονται οργάνωση, σχέδιο και καλή γνώση του αντικειμένου! Μην καμώνεστε ότι τα ξέρετε όλα και αν πρέπει, απευθυνθείτε κι αλλού.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μια γνωριμία ή πληροφορία θα αποδειχτεί «χρυσάφι» για σας, οπότε φροντίστε να την χρησιμοποιήσετε συνετά και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bnudcfshe-m/?utm_source=ig_embed_loading


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved