Ζώδια Σήμερα 15/9: Όποιος ψάχνει, βρίσκει!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 15/9: Όποιος ψάχνει, βρίσκει!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Με τον Ερμή στην Παρθένο να τριγωνίζεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το να είμαστε επιφυλακτικοί, παρατηρητικοί και οξυδερκείς επιβάλλεται. Δεν ευνοείται ο αυθορμητισμός και οι παρορμήσεις, αντίθετα ό,τι πούμε ή κάνουμε πρέπει να είναι προϊόν σκέψης και να έχει συγκεκριμένο στόχο. Σημαντικό είναι, επίσης, να ερευνήσουμε σε βάθος, να διακρίνουμε την καλή πληροφορία από την άχρηστη, για να την χρησιμοποιήσουμε ανάλογα, να έχουμε μελετήσει όλα τα στοιχεία, αλλά και να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε λεπτομέρειες που μπορούν να αλλάξουν τελείως τα δεδομένα. Ας είμαστε, λοιπόν, προσεκτικοί και κυρίως να ακούσουμε τη φωνή του ενστίκτου μας.

Δε φταις εσύ, το ζώδιό σου φταίει που η δίαιτά σου αποτυγχάνει...

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Μη βιάζεστε γιατί θα έρθουν στην κατοχή σας πληροφορίες και στοιχεία και από... τελευταίοι θα πλασαριστείτε πρώτοι και με διαφορά. Λίγη υπομονή!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες καλά φάγατε, καλά ήπιατε, μη διαμαρτύρεστε για το λογαριασμό! Επόμενο είναι, όταν ξεφεύγετε, μετά να σφίγγουν τα λουριά από την άλλη πλευρά και να πληρώνετε ό,τι σας αναλογεί.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ερευνήστε και αξιοποιήστε μέσα και βοήθειες για να αλλάξετε το παιχνίδι υπέρ σας είτε στον ερωτικό είτε στον οικονομικό το μέρα.

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bnzntyfhvei/?utm_source=ig_embed_loading


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved