Ζώδια Σήμερα 13/9: Ψέματα, εξαπατήσεις και μπερδέματα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/9: Ψέματα, εξαπατήσεις και μπερδέματα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Με τον Ερμή στην Παρθένο να κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σήμερα είναι πολύ πιθανό να πέσουμε θύματα της ευπιστίας ή της καλής μας της καρδιάς, να πλανηθούμε από λόγια κι υποσχέσεις και να ακούσουμε αρκετά ψέματα και δικαιολογίες. Αλλιώς φανταζόμαστε τα πράγματα, αλλιώς είναι, οπότε δεν αποκλείονται άτοπα συμπεράσματα και κακές εκτιμήσεις, ενώ λάθη, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, αφηρημάδα και αναβολές μπορεί να δημιουργήσουν μια χαοτική κατάσταση στην καθημερινότητά μας. Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφύγουμε τις πολλές κουβέντες, μετακινήσεις και συζητήσεις για σοβαρά θέματα ή να ασχοληθούμε περισσότερο με τις τέχνες και την καλλιτεχνία και λιγότερο με πρακτικά ζητήματα.

Ποια είναι τα 5 ζώδια που δεν φοβούνται τη μοναξιά;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες το τι φαντάζεστε ή πώς εισπράττετε κάποια πράγματα πολύ λίγο σχέση έχει με την πραγματικότητα, στην παρούσα φάση, οπότε, αποφάσεις, ενέργειες και συμπεράσματα αφήστε τα για άλλη μέρα.

Λέοντες και Υδροχόοι προσοχή μεταξύ κενού και αποβάθρας στα οικονομικά και ερωτικά σας... Γιατί το χάσμα ανάμεσά τους ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερο απ’ όσο υπολογίζετε και να πέσετε μέσα.

Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι κρατήστε μικρό καλάθι σε όσα ακούτε ή βλέπετε. Είτε από πρόθεση είτε όχι, σας πλασάρουν μια πλασματική εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bnjibz7nesv/?utm_source=ig_embed_loading


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved