Ζώδια Σήμερα 9/9: Τοπίο στην ομίχλη!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 9/9: Τοπίο στην ομίχλη!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σήμερα, να έχει την... αγαστή συνεργασία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα είναι λίγο δύσκολο να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνουμε κινήσεις στρατηγικής σημασίας, προκειμένου να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας. Ο συναισθηματικός παράγοντας θα είναι εξ ίσου τονισμένος, όπως και η πρακτική και εκλογικευμένη μας πλευρά, οπότε η σύγχυση μέσα μας και η συνεχής μεταβολή διαθέσεων και θέσεων, αλλά και η έλλειψη σιγουριάς από φόβο, μήπως πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας θα μας φέρουν σε αδιέξοδο. Η ισορροπία είναι απαραίτητη και αν δούμε ότι δεν το έχουμε, καλύτερα να δώσουμε μια μικρή αναβολή.

Αυτοί είναι οι 4 survivors του ζωδιακού

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι συνδυάστε μυαλό και συναίσθημα, εξυπνάδα και διαίσθηση γιατί μόνο έτσι θα αφήσετε πίσω το παρελθόν σας και θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά τα πλάνα σας για την προσωπική σας ζωή!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες καλά τα σχέδια κι οι στόχοι, αλλά για να ευοδωθούν χρειάζονται καθαρή οπτική. Αν περπατάτε στην ομίχλη, θα σκοντάψετε και θα φάτε τα μούτρα σας! Περιμένετε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πιάστε το κουβάρι της ερωτικής ή της οικονομικής σας ζωής και ξεμπερδέψτε το. Να είστε όμως σίγουροι ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετές φλου και περίεργες καταστάσεις, οπότε κρατήστε τις επιφυλάξεις σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bnudcfshe-m/?utm_source=ig_embed_loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved