Ζώδια Σήμερα 7/9: Η λογική πρυτανεύει... ή μήπως όχι;

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 7/9: Η λογική πρυτανεύει... ή μήπως όχι;

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο στην γη με Κρόνο και Ουρανό, σε Αιγόκερω και Ταύρο αντίστοιχα και -όπως αντιλαμβανόμαστε- ο τρόπος σκέψης μας, ακόμα και αν ξεφεύγει από το συνηθισμένο, δεν παύει να εμπεριέχει πρακτικότητα και ρεαλισμό. Τόσο που οι όποιες απόψεις, αποφάσεις ή ενέργειές μας θα είναι εκλογικευμένες έως αποστειρωμένες από κάθε... συναισθηματικό μικρόβιο. Ωστόσο, αργά τη νύχτα μάλλον θα χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια, αφού ο Ήλιος στην Παρθένο αντιπαρατίθεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπερδεύοντάς μας, σπέρνοντάς μας αμφιβολίες για κινήσεις, πρόσωπα και καταστάσεις, με τις ψευδαισθήσεις, τις εξαπατήσεις, τις λανθασμένες εκτιμήσεις και τις απογοητεύσεις να έχουν τον πρώτο λόγο.

Συγκεντρώσου, κάνε μια ερώτηση, διάλεξε μια κάρτα και δες το αποτέλεσμα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι θα έχετε πολλές ιδέες και λύσεις, αλλά όσο και να το παιδεύετε, όσο και να το καθυστερείτε, τελικά θα καταλήξετε στο συντηρητικό και πιο «ασφαλές» για σας μοντέλο.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι... το νου σας! Τίποτα και κανείς δεν είναι όπως φαίνεται γι’ αυτό μην τρέφετε υψηλές προσδοκίες γιατί η προσγείωση θα είναι ανώμαλη.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bnmvis7haat/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved