Ζώδια Σήμερα 6/9: Πίσω στα... θρανία

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 6/9: Πίσω στα... θρανία

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Με τον Ερμή να περνά στην Παρθένο δεν αποκλείεται να αισθανθούμε όλοι μαθητούδια, που επιστρέφουν στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Θα συμμαζευτούμε, θα οργανωθούμε, ενώ πολλά θα είναι αυτά που θα χρειαστεί να μελετήσουμε και να μάθουμε, αρκετές λεπτομέρειες να εξετάσουμε και ο τρόπος σκέψης μας θα είναι πιο ξεκάθαρος. Όλα τα θέλουμε σαφή, λογικά, μετρημένα με ακρίβεια και με βάση την τρέχουσα πραγματικότητα. Η συμπεριφορά μας θα αλλάξει κι αυτή. Θα γίνει πιο συγκρατημένη, χωρίς στομφώδεις φράσεις, λαμπερές εμφανίσεις και υπερβολική διαχυτικότητα.

Αφιέρωμα στην γυναίκα Παρθένο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, μετά τον Ήλιο και ο Ερμής περνά πάνω σας και το χαμόγελό σας θα πλατύνει αφού πλέον θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με το μυαλό και τις γνώσεις σας και όχι με την εικόνα σας. Κι εκεί δεν έχετε αντίπαλο!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, συνειδητοποιείτε ότι καλοκαίρι γιοκ. Τέλος, δεν έχει άλλο. Και του χρόνου... Τώρα προέχει η δουλειά και η επίλυση πρακτικών θεμάτων του σπιτιού ή της οικογένειας. Ξεκινήστε.

Λέοντες και Υδροχόοι με συγκεκριμένη μέθοδο, μελέτη των δεδομένων και με άμεση επαφή με την πραγματικότητα θα βρείτε λύσεις για να καλύψετε τις υλικές σας ανάγκες.

Ταύροι και Αιγόκεροι εσείς χαρείτε γιατί είστε στο στοιχείο σας. Επιτέλους, όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ερωτικό και κοινωνικό σας τοπίο, θα πάρετε τις απαντήσεις που γυρεύετε και θα σας εξηγήσουν τα πάντα με το νι και με το σίγμα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bnrfxacn5sd/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved