Ζώδια Σήμερα 31/8: Ό,τι αξίζει να το κάνεις, αξίζει να το κάνεις αργά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 31/8: Ό,τι αξίζει να το κάνεις, αξίζει να το κάνεις αργά

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Αποχαιρετούμε τον Αύγουστο, αλλά και το καλοκαίρι με τη Σελήνη στον Ταύρο, στον οποίο πέρασε τις πρώτες πρωινές ώρες. Η συνάντησή της με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο, ενδεχομένως να μας προκαλέσει την ανάγκη να αλλάξουμε δεδομένα και καταστάσεις, να κάνουμε κάτι διαφορετικό ή ιδιαίτερο, να βάλουμε ένα καινούργιο λιθαράκι. Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να βιαστούμε, αλλά να υπολογίσουμε καλά όλους τους παράγοντες, να δούμε τι αξίζει και τι όχι και να προχωρήσουμε με αργά, σταθερά, αλλά αποφασιστικά βήματα. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι η επιμονή αντιστοιχεί στο «θέλω» ενώ το πείσμα στο «δε θέλω».

Μηνιαίες προβλέψεις από 23/08 έως 23/09 - Ο μήνας της Παρθένου

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι είστε αποφασισμένοι για να αλλάξετε κάποια κακώς κείμενα στην προσωπική σας ζωή, αλλά να είστε και σίγουροι για να μην κάψετε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με την ξεροκεφαλιά κανείς δεν πρόκοψε. Στυλώνετε τα πόδια στο έδαφος και επιμένετε, ενώ θα είχατε θετικά αποτελέσματα στο σπίτι ή τη δουλειά, αν δείχνατε μια κάποια ευελιξία.

Κριοί, Ζυγοί κάντε πρώτα τον απολογισμό σας, μετρήστε κέρδη και απώλειες και μετά προχωρήστε παραπέρα ή αλλάξτε τακτική.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/Bm6VqHMHJjh/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved