Ζώδια Σήμερα 30/8: Κρατάμε το ηθικό μας ακμαίο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/8: Κρατάμε το ηθικό μας ακμαίο

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Στο ίδιο τέμπο με χθες θα κινηθεί η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στον Κριό να μας κρατά σε εγρήγορση και να μη μας αφήνει να ηρεμήσουμε, αν δεν κάνουμε αυτά που θέλουμε, όταν κι όπως τα θέλουμε. Είναι πιθανό όμως να νιώσουμε μια μικρή απογοήτευση το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι το να κινούμαστε αυθόρμητα και παρορμητικά δεν είναι πάντα προς όφελός μας. Μπορεί να βγάλουμε επιθετικότητα, εκνευρισμό και εγωισμό, προσπαθώντας να ξαναπάρουμε τα πάνω μας και να αποκτήσουμε το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που μας χρειάζεται, προκειμένου να πετύχουμε ό,τι στοχεύουμε.

Ποια 6 ζώδια είναι σούπερ ιδανικά για να κάνουν οικογένεια;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, σε κάθε μάχη έρχεται μια στιγμή όπου και οι δύο πλευρές νομίζουν ότι έχουν νικηθεί. Αυτός που τότε συνεχίζει την επίθεση, νικάει. Γι’ αυτό, μη χάνετε το ηθικό σας!

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με συναισθηματικούς εκβιασμούς, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, αλλά μην υποκύψετε. Καλύτερα να φανείτε σκληροί και άκαρδοι, παρά να την πατήσετε.

Παρθένοι και Ιχθύες να είστε δίκαιοι και να μην μένετε μόνο στο τι παίρνετε, αλλά και στο τι δίνετε εσείς κι αν είναι ίσης αξίας. Τότε μόνο θα φανεί αν είστε οι «ριγμένοι» ή οι κερδισμένοι της υπόθεσης.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/BnCCNglHtHN/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved