Ζώδια Σήμερα 27/8: Με το βλέμμα στραμμένο μπροστά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/8: Με το βλέμμα στραμμένο μπροστά

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 - Καλή Εβδομάδα

Χαράς ευαγγέλια έχουμε σήμερα με τον Άρη στον Αιγόκερω να βρίσκεται σε στάση και αύριο να γυρίσει ορθόδρομος, ευνοώντας μια επανεκκίνηση ή μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από λάθη, πάθη και βάρη του παρελθόντος. Τώρα τα σχέδια θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, δουλειές που πάγωσαν θα ολοκληρωθούν, προσπάθειες και εγχειρήματα θα επιχειρηθούν ξανά και θα γίνει η σούμα για κινήσεις κι επιστροφές που θα αποδειχθούν σοφές ή καταστροφικές. Ας ανάψουμε, λοιπόν, τις μηχανές μας, ας πατήσουμε το γκάζι και ας ξεχυθούμε μπροστά, χωρίς να κοιτάξουμε πίσω μας ξανά.

Αυτά τα 5 ζώδια έχουν... μάστερ στην ξεροκεφαλιά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι έχετε πάρει ήδη θέση και περιμένετε το σήμα για να ξεκινήσετε την κούρσα, ώστε να διευθετήσετε ζητήματα και δουλειές που έχουν μείνει στη μέση.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι τώρα θα διαπιστώσετε, αν κινήσεις ή επιλογές σας ήταν σωστές ή λανθασμένες. Να είστε υπομονετικοί και να λάβετε υπόψη σας όλα τα δεδομένα, πριν κάνετε το οτιδήποτε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες ερευνήστε, σκεφτείτε και πράξτε γιατί μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/blydj-pbm13/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved