Ζώδια Σήμερα 26/8: Ρομαντικές, ερωτικές και παθιασμένες ιστορίες αγάπης

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/8: Ρομαντικές, ερωτικές και παθιασμένες ιστορίες αγάπης

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού γίνεται στους Ιχθύς και προσδίδει έντονα στοιχεία ερωτισμού και ρομαντισμού στην ατμόσφαιρα, όχι ότι από μόνο του το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι δεν είναι αρκετό για να μας μαγέψει και να ενεργοποιήσει την ευαίσθητη, ονειροπόλα πλευρά μας. Όνειρα και φαντασιώσεις, ταξίδια του νου και ελπιδοφόρα διάθεση θα μας παρασύρουν σε ένα αλλιώτικο, πιο όμορφο κόσμο. Από την άλλη όμως, έρχεται το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ξυπνήσει βαθιά συναισθήματα, να μας κάνει πιο απόλυτους, παθιασμένους και ζηλιάρηδες. Θέλουμε να αποκτήσουμε τα πάντα, να ικανοποιήσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες, να τα δώσουμε και να τα πάρουμε όλα. Κι είναι τόσο σαρωτική η ενέργεια που είτε θα δεθούμε για πάντα είτε θα βάλουμε τους τίτλους τέλους.

➳Πανσέληνος στους Ιχθύς: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, αλλά χρειάζεται να ξεχωρίσετε τη διαίσθηση από την ψευδαίσθηση γιατί αλλιώς θα κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μη μένετε στην αρχική σας εντύπωση. Ερευνήστε ανθρώπους και καταστάσεις και κάντε τις ανάλογες επιλογές.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι είστε απόλυτοι και θέλετε να ελέγχετε τα πάντα, αλλά όταν πρόκειται για ανθρώπους, δημιουργούνται αισθήματα καταπίεσης και ασφυξίας. Πάντως προκαλείτε έντονα ερωτικά πάθη!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bmglpknnjxe/?utm_source=ig_embed

#AstroSong of the Day



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved