Ζώδια Σήμερα 25/8: Ας χαράξουμε μια νέα, ανοδική πορεία

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/8: Ας χαράξουμε μια νέα, ανοδική πορεία

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Με το μεγάλο τρίγωνο της Γης που σχηματίζεται σήμερα μεταξύ Ήλιου, Κρόνου και Ουρανού σε Παρθένο, Αιγόκερω και Ταύρο αντίστοιχα μας δίνεται μια καταπληκτική ευκαιρία να επιφέρουμε μια ουσιαστική αλλαγή στη ζωή μας και να χαράξουμε μια διαφορετική, γεμάτη προοπτικές πορεία σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας. Καινούργιες, πρωτότυπες ιδέες επεξεργάζονται και φιλτράρονται, στόχοι και θέσεις επαναπροσδιορίζονται και νέες μέθοδοι εφαρμόζονται και καθιερώνονται, όλα όμως μετά από ανάλυση και λαμβάνοντας υπόψη τις παραμέτρους κι όχι τυχαία ή με την πρόκληση αναταραχών ή αναστατώσεων. Ας εκμεταλλευτούμε, λοιπόν, τον ιδιαίτερο αυτό συνδυασμό πρακτικού και δημιουργικού πνεύματος για να εξελιχθούμε σε πολλά επίπεδα.

Μηνιαίες προβλέψεις από 23/08 έως 23/09 - Ο μήνας της Παρθένου

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι τις γνώσεις, τα ταλέντα και ό,τι μάθατε τόσο καιρό, καλείστε τώρα να τα χρησιμοποιήσετε για να επιφέρετε θετικές και συμφέρουσες αλλαγές στη ζωή σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες η πρότερη εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα και να ξεκαθαρίσετε ή να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δε σας αφήνουν να προοδεύσετε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bmeag6yn_yl/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved