Ζώδια Σήμερα 24/8: Επαναστατική διάθεση και ευρηματικότητα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/8: Επαναστατική διάθεση και ευρηματικότητα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου σε όψη με τον Ουρανό στον Ταύρο, αναγκαζόμαστε να υπερβούμε τον συνηθισμένο εαυτό μας, να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να έρθουμε σε επαφή στο ασυνήθιστο. Επαναστατικές τάσεις, αλλοπρόσαλλες και προκλητικές συμπεριφορές ή πειραματισμοί παντός είδους είναι κάποια από τα στοιχεία της μέρας, ενώ δεν αποκλείεται να θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, τον κόσμο, την κοινωνία, το σπίτι, τη σχέση, τη συμπεριφορά ή το στιλ μας… Έχουμε τη δυνατότητα να εκπλήξουμε θετικά, να εκδηλώσουμε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό τα συναισθήματά μας, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις και να βρούμε ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια τρέλα με τη δική μας.

5 ζώδια που είναι… σιγανά ποταμάκια!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι θέλετε - δε θέλετε ξεχωρίζετε. Φροντίστε όμως να αποκομίσετε και κάτι ουσιαστικό, όχι απλά να προκαλείτε και να προβοκάρετε, έτσι, για να τσιγκλήσετε κόσμο.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί μια ανησυχία ή αναμπουμπούλα στο σπίτι ή τη δουλειά σας θα υπάρξει. Παρότι όμως προσωρινή, σας στέλνει μήνυμα ότι κάτι πρέπει να «διορθώσετε».

Καρκίνοι και Αιγόκεροι είτε οικονομικά είτε ερωτικά, ξεφύγετε από τα κλισέ και κάντε την έκπληξη με κινήσεις άμεσες και αποφασιστικής σημασίας, αλλιώς θα αιφνιδιαστείτε από τους άλλους.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bmtsetzhb37/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved