Ζώδια Σήμερα 20/8: Επέκταση των οριζόντων

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/8: Επέκταση των οριζόντων

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Μια καινούργια βδομάδα ξεκινά, με τη Σελήνη να παραμένει στον Τοξότη, δίνοντάς μας ενέργεια και διάθεση να καταπιαστούμε με διάφορα, είτε δουλειές είτε ενδιαφέροντα που διευρύνουν τους ορίζοντές μας και μας ανοίγουν καινούργιες προοπτικές. Αν κάποιοι ήδη γύρισαν στην εργασία τους, τότε το πιο πιθανό είναι να μη μπορούν να συμμαζέψουν το μυαλό τους και να σοβαρευτούν για να διεκπεραιώσουν τα καθήκοντά τους, αφού σκέφτονται την επόμενη απόδραση ή αναρωτιούνται πότε θα τους δοθεί η ευκαιρία ενός ταξιδιού ή μιας περιπέτειας! Την αισιοδοξία όμως και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αρνούμαστε όλοι να την αφήσουμε να χαθεί κι είναι αυτά που θα κάνουν πιο φωτεινή αυτή τη Δευτέρα.

Τι σε κάνει να γελάς, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες το χιούμορ, το αισιόδοξο πνεύμα αλλά κι η υγιής σας τρέλα σας κάνουν ακαταμάχητους κι ερωτικά! Ποιος δε θα ήθελε κάποιον δίπλα του να τον κάνει να χαμογελά;

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μια υπερβολικά ανέμελη... έως επιπόλαιη συμπεριφορά ενός δικούς σας ανθρώπου μπορεί να σας εκνευρίσει λίγο ή να σας φέρει σε άβολη θέση. Όσο πιο άμεσα την επισημάνετε, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε.

Ταύροι και Σκορπιοί «είναι η πίστη σε κάτι και ο ενθουσιασμός για κάτι, που κάνουν τη ζωή να αξίζει να τη ζεις». Αναζητήστε και τα δύο, αν νιώθετε ότι τα έχετε χάσει και δείτε να μεταλλάσσεται η ζωή σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bir-m-knnvb/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved