Ζώδια Σήμερα 19/8: Ο ενθουσιασμός είναι το φως της ψυχής

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/8: Ο ενθουσιασμός είναι το φως της ψυχής

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Η Σελήνη στον Τοξότη έρχεται να προσδώσει ανεμελιά, αισιοδοξία και έναν σχεδόν παιδιάστικο ενθουσιασμό στη μέρα, που μας χρειάζεται, για να διώξουμε όλες τις δυσάρεστες σκέψεις από το κεφάλι μας κι όλα τα στενόχωρα συναισθήματα από την καρδιά μας. Με δεδομένο, δε, ότι ίσως είναι η τελευταία Κυριακή διακοπών για κάποιους, μάλλον είναι απαραίτητη η παρουσία της, αφού, αντί να χάσουμε χρόνο με μιζέρια και κλαψουρίσματα, θα φροντίσουμε να κάνουμε όσα πιο ευχαρίστα πράγματα μπορούμε. Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς, μέσα δε θα μείνουμε. Θάλασσα, βόλτες, χαβαλές και αστεία είναι στο πρόγραμμα και θα τα χαρούμε όλα στο μέγιστο.

Μικρό αφιέρωμα στα Ζώδια του Αέρα

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες το χιούμορ, το αισιόδοξο πνεύμα αλλά κι η υγιής σας τρέλα σας κάνουν ακαταμάχητους κι ερωτικά! Ποιος δε θα ήθελε κάποιον δίπλα του να τον κάνει να χαμογελά;

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μια υπερβολικά ανέμελη... έως επιπόλαιη συμπεριφορά ενός δικούς σας ανθρώπου μπορεί να σας εκνευρίσει λίγο ή να σας φέρει σε άβολη θέση. Όσο πιο άμεσα την επισημάνετε, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε.

Ταύροι και Σκορπιοί «είναι η πίστη σε κάτι και ο ενθουσιασμός για κάτι, που κάνουν τη ζωή να αξίζει να τη ζεις». Αναζητήστε και τα δύο, αν νιώθετε ότι τα έχετε χάσει και δείτε να μεταλλάσσεται η ζωή σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bindmgnhaj6/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved