Ζώδια Σήμερα 16/8: Είναι το απροσδιόριστο μυστήριο που προσθέτει έντονη γοητεία

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/8: Είναι το απροσδιόριστο μυστήριο που προσθέτει έντονη γοητεία

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Το καλό κλίμα θα κρατήσει μέχρι και το μεσημέρι γιατί με το πέρασμα της Σελήνης στον Σκορπιό και την αντιπαράθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο σίγουρα μια αναταραχή, μια αναστάτωση θα υπάρξει. Σαν να κρατούσαμε όλες αυτές τις μέρες το στόμα μας κλειστό και μαζεύαμε πακέτο και τώρα με την παραμικρή αφορμή θα ξεσπάσουμε. Οι σχέσεις θα διαταραχτούν λίγο, ίσως δημιουργηθεί και μια ένταση με το έτερο ήμισυ, αλλά μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα έχουν εξασθενίσει. Από κει και πέρα, ο ερωτισμός κι η αυξημένη λίμπιντο αναλαμβάνουν τα ηνία, το πάθος, το μυστήριο και τα βαθιά αισθήματα κυριαρχούν και η νύχτα φαντάζει καυτή.

Σου δείχνουμε τον τρόπο για να μαντέψεις το ζώδιο του ανθρώπου που μόλις γνώρισες

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι αν αφήσετε λίγο παρακεί τον δογματισμό και την απολυτότητά σας, αν δε σας πιάσει η μανία να ελέγξετε και την αναπνοή του άλλου κι αν δεν αφήσετε τη ζήλια να σας καταλάβει, τότε όλα καλά.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα έχετε μια συναισθηματική διέγερση, ενώ μια αναστάτωση στα πλάνα σας προς στιγμή θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό, αλλά μπορεί τελικά να σας βγει σε καλό, γι’ αυτό να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/biz4x9rh4qz/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved