Ζώδια Σήμερα 10/8: Πάνω απ’ όλα το καθήκον

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/8: Πάνω απ’ όλα το καθήκον

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 | Καλό Σαββατοκύριακο

Το ψυχρό κλίμα θα συνεχιστεί και σήμερα, με τα συναισθήματά μας σε καταστολή, τον έρωτα να αναζητείται και τη διάθεση σε χαμηλά επίπεδα, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Οι πρακτικές ανάγκες θα καπελώσουν τις επιθυμίες μας, τα καθήκοντα και τα «πρέπει» θα μας στοιχειώσουν και η ξεγνοιασιά μοιάζει μακρινό όνειρο. Όλα αυτά είναι αρκετά για να μας πάρει λίγο από κάτω, να αρχίσουμε τους απολογισμούς και τις συγκρίσεις με άλλες αντίστοιχες εποχές ή ξαφνικά να νιώσουμε το βάρος των ευθυνών να βαραίνει πολύ την πλάτη μας και να μη μας αφήνει να αναπνεύσουμε ελεύθερα και να κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί. Αλλά, θα γίνουν πράγματα που αλλιώς δε θα τα κάναμε... Οπότε, κάτι είναι κι αυτό!

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου πως ζωγραφίζεις;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μουρμούρα και παράπονα από και προς το πρόσωπό σας για το τι έπρεπε να γίνει και τι χρειάζεται θα... γκριζάρουν τις αποχρώσεις της μέρας, που απ’ ό,τι δείχνει θα τη φάτε με κάνοντας δουλειές και βγάζοντας υποχρεώσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες αναγκάζεστε να συμβιβάσετε τα θέλω σας ή να αποδεχτείτε μια κατάσταση, αφού δεν έχετε εναλλακτική. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, όσο τα βλέπετε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bldm-h6hnfv/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved