Ζώδια Σήμερα 9/8: Αναγκαστική προσγείωση

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 9/8: Αναγκαστική προσγείωση

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Από τη φωτιά στον πάγο θα περάσουμε σήμερα, καθώς η Αφροδίτη στο Ζυγό, πάνω που μας είχε ξεσηκώσει για τα καλά και μας είχε βάλει καλοκαιρινό, ερωτικό mood συναντά στο διάβα της τον Κρόνο στον Αιγόκερω, κάνοντας τη ζωή μας δύσκολη. Εμπόδια, ανασφάλειες, δεύτερες σκέψεις, κανόνες, περιορισμοί, «πρέπει» και προβλήματα θα μας χαλάσουν κάθε καλή διάθεση και θα μας αναγκάσουν να προσγειωθούμε και να δούμε την ωμή πραγματικότητα, χωρίς ίχνος συναισθήματος. Τι προοπτικές έχει ένας έρωτας να επιβιώσει, είναι σωστό, δεν είναι, πού πάμε, τι περιμένουμε, τόσα δίνω, πόσα θες... Όλα μετριούνται και ξαναμετριούνται. Κι αν αυτά δεν ισχύσουν, θα έρθουν εξωτερικοί παράγοντες να μας πετάξουν μια υποχρέωση, μια ευθύνη, ώστε να αφοσιωθούμε εκεί και να ξεχάσουμε φιλιά και αγκαλιές κάτω από το φεγγαρόφωτο.

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου Δάσος;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ανασφάλειες, προβλήματα και καθήκοντα, όχι μόνο σας στερούν τη χαρά, αλλά σας υπενθυμίζουν (σε περίπτωση που το είχατε ξεχάσει) την άδικη πλευρά της ζωής!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μπορεί να γευτείτε μια πίκρα ή απογοήτευση, μην τα αφήσετε όμως να σας καταλάβουν. Ίσως χρειάζεται να δείτε ρεαλιστικά μια κατάσταση και να μην παραμυθιάζεστε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bmbq2nohlkb/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved