Ζώδια Σήμερα 8/8: Μη ρωτάς, έρωτας είναι η αιτία!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 8/8: Μη ρωτάς, έρωτας είναι η αιτία!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Άκρως ερωτική αλλά και... εκφραστική θα είναι η σημερινή μέρα, αφού από τη μια η Αφροδίτη που έχει μόλις κάνει είσοδο στον Ζυγό τριγωνίζεται με τον Άρη στον Υδροχόο κι από την άλλη ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Ερμή στον Λέοντα. Δύο ανάδρομοι πλανήτες που μάλλον παραπέμπουν σε έρωτες μεγάλους, είτε καινούργιους που θα γεννηθούν κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, θα πάρουν όμως... αναστολή, μέχρι να εξελιχθούν πλήρως είτε παλιούς που ποτέ δεν ξεπεράστηκαν και τώρα έχουν την ευκαιρία του ξανασμιξίματος ή του τελικού ξεκαθαρίσματος και χωρισμού. Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα έχουν την τιμητική τους, τα αισθήματα θα είναι έντονα, οι περιορισμοί λίγοι, οι αντιστάσεις μικρές κι η σεξουαλικότητα στο κόκκινο.

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει τις ιδανικές διακοπές για εσένα και το ταίρι σου

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί και Υδροχόοι ο έρωτας σας χτυπά κατακούτελα. Ελκύετε σαν μαγνήτες, οπότε είτε μόνοι είτε σε σχέση, εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες για να ζήσετε στιγμές ανεπανάληπτες.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί λίγο η ζήλια, λίγο μια ανταγωνιστική ή εγωκεντρική στάση ίσως προκληθεί μια ένταση στο περιβάλλον σας, αλλά καλό θα κάνει γιατί θα βγάλει στη φόρα και θέματα από τα παλιά που θα έχετε ευκαιρία να τα λύσετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μια συνάντηση ή επικοινωνία με πρώην αναζωπυρώνει τα συναισθήματά σας. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή, ίσως, μάλιστα, μάθετε και την πραγματική αιτία του χωρισμού.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bl_h1ujbcpd/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved