Ζώδια Σήμερα 6/8: Γλέντια, χαρές και υπερβολές

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 6/8: Γλέντια, χαρές και υπερβολές

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Με το Δία στον Σκορπιό να κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα, η μέρα θα είναι γιορτινή όχι μόνο για τους εορτάζοντες, αλλά για όλους μας. Ζωντάνια, ενθουσιασμός, ανεμελιά, χαρά και αισιοδοξία θα μας κατακλύσουν, κυρίως αν είμαστε ή ξεκινάμε τις διακοπές μας. Η τύχη μάλλον θα μας ξαναθυμηθεί, ευκαιρίες κι ευκολίες θα εμφανιστούν από το πουθενά, ειδήσεις κι εξελίξεις που θα μας ευχαριστήσουν, ενώ δεν αποκλείονται και διάφορες γνωριμίες, που φαίνονται πολλά υποσχόμενες για το επαγγελματικό ή το ερωτικό μας μέλλον. Όμως, υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτή της υπερβολής, της ανωριμότητας, της ανευθυνότητας και των μεγάλων υποσχέσεων. Οπότε, ας μην έχουμε μεγάλες αξιώσεις και απαιτήσεις, απλά, ας φροντίσουμε να περάσουμε όμορφα!

Ποιό ζώδιο είναι το πιο πιστό σε μια σχέση;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι εύνοια και ευκαιρίες από τη μια, αμετροέπεια και τάσεις επεκτατισμού από την άλλη, όλα σε ένα. Κι επειδή από τα δεύτερα κινδυνεύετε να χάσετε τα πρώτα, μην ξεφύγετε από τα όριά σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι όλα όμορφα κι ωραία θα τα βλέπετε και καλά θα κάνατε, αλλά μετριάστε τις υψηλές προσδοκίες σας και μην περιμένετε να σας χαρίσουν τον ουρανό με τα άστρα. Κανά δωράκι, πάντως, μπορεί να το «τσιμπήσετε».

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkvslwfhrqq/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved