Ζώδια Σήμερα 3/8: Τώρα είναι η ώρα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 3/8: Τώρα είναι η ώρα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 | Καλό Σαββατοκύριακο!

Μέχρι και το βράδυ που η Σελήνη θα εγκαταλείψει τον Κριό για να περάσει στον Ταύρο τα μέτωπα που θα έχουμε ανοίξει θα είναι αρκετά, καθώς, καλώς ή κακώς, δε διακατεχόμαστε ούτε από υπομονή και καρτερία, ούτε και καθόμαστε να σκεφτούμε το μετά, αφού μας νοιάζει το τώρα. Με την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό να μας καθοδηγούν, λειτουργούμε λίγο σαν να έχουμε σπασμένα φρένα. Ωστόσο, πολλά θα γίνουν και μάλιστα σε σύντομο χρόνο, ενώ θα καταφέρουμε να ξεκολλήσουμε και από καταστάσεις που μας καταπιέζουν. Αργότερα, αποκαμωμένοι αλλά ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας θα χαλαρώσουμε και θα απολαύσουμε την Παρασκευή μας είτε σπίτι μας, στη βολή μας είτε έξω με συντροφιά αγαπημένων προσώπων.

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 31/7 έως 31/8

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Ταύροι αναλαμβάνετε την αρχηγία, οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας και έχετε την ευκαιρία να ικανοποιήσετε κάποια από τα θέλω σας, αρκεί να είστε σίγουροι και αποφασισμένοι.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι από φούρια, πείσμα και ξεροκεφαλιά θα χορτάσετε. Αντί να βγείτε στην επίθεση, προσπαθήστε να ρίξετε στο φιλότιμο κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί μάλλον θα πιάσει.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/blqyjpxhggy/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved