Ζώδια Σήμερα 2/8: Σαν τα άλογα του ιπποδρόμου...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 2/8: Σαν τα άλογα του ιπποδρόμου...

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Η Σελήνη στον Κριό δεν έρχεται να ηρεμήσει τους τόνους, ίσα-ίσα, θέλει να διατηρήσει τη συναισθηματική μας φόρτιση και την ορμή, να είμαστε στην τσίτα γιατί μόνο έτσι θα αναλάβουμε δράση και θα πάρουμε πρωτοβουλίες. Σαν τα άλογα του ιπποδρόμου, μόλις ακουστεί ο πυροβολισμός, είμαστε έτοιμοι να ξεχυθούμε και να ολοκληρώσουμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας. Τώρα, αν πάρουμε παραμάζωμα και κάποιους... δε θα φταίμε εμείς, αυτοί ευθύνονται που μας καθυστερούν, προσπαθούν να μας αιχμαλωτίσουν ή να μας δώσουν εντολές και κατευθύνσεις! Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε αυθόρμητοι και ειλικρινείς μέχρι παρεξηγήσεως.

Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018: Τι λένε τα άστρα για τον έρωτα;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί μασάτε σίδερα και ησυχία δεν βρίσκετε, από την άλλη όμως με τέτοιο σεξαπίλ δεν είναι για να κάνετε πίσω, αλλά για να ορμήσετε, τώρα που γυρίζει...

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είστε ήδη φουντωμένοι κι αλίμονο σε όποιον πάει να σας αντιπαρατεθεί. Στο τσεπάκι τον έχετε τον καβγά, αν διαπιστώσετε ότι στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας γίνονται αυθαιρεσίες ή ο καθένας κάνει του κεφαλιού του.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες κάπου στην πορεία θα χάσετε το μυαλό, θα βρείτε το συναίσθημα, θα γίνετε ασυγκράτητοι και είτε ερωτικά είτε οικονομικά, κινδυνεύετε να σπάσετε το φράγμα της ταχύτητας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bl3bjaahezc/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved