Ζώδια Σήμερα 1/8: Ανατροπές και αιφνιδιασμοί

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 1/8: Ανατροπές και αιφνιδιασμοί

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 | Καλό μήνα

Ο Αύγουστος δε θα ξεκινήσει ιδανικά, αφού ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο συγκρούεται σήμερα με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας έντονες αναταράξεις. Εκπλήξεις και καταστάσεις που σοκάρουν, αιφνιδιασμοί, προκλήσεις, εκκεντρικότητες, ξαφνική επιθετικότητα αλλά και ανατροπές δεδομένων είναι πιθανές και δε θα ξέρουμε από πού θα μας έρθει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην πανικοβληθούμε, να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά. Βέβαια, τόσο ο ένας πλανήτης όσο κι ο άλλος ένα... υπονοούμενο μας είχαν πετάξει, πριν λίγο καιρό, που, αν το είχαμε «πιάσει» και καταλάβαμε ότι η εποχή δεν είναι για αισιόδοξα πλάνα, ούτε για να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο, δε θα μας τσούξουν τόσο. Ίσως όμως τους προλάβουμε, κάνοντας μια απότομη στροφή στη ζωή μας, αλλάζοντας μόνοι μας ό,τι ήδη μας είχαν ζητήσει.

Το ιδανικό επάγγελμα του Σκορπιού έχει... αίμα, πόνο και λεφτά

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πιθανό να σας έρθει ο... ουρανός στο κεφάλι με απρόσμενες εξελίξεις και γεγονότα στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή που θα σας βγάλουν από την καλοκαιρινή σιέστα. Γι’ αυτό, φορέστε τα... κράνη σας και να είστε σε εγρήγορση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι οικονομικά και ερωτικά αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, θυμίζοντάς σας λίγο τρενάκι του τρόμου. Αν, μάλιστα, νομίσατε ότι δέσατε το γάιδαρό σας, τότε πλανάστε πλάνην οικτρά!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/blydj-pbm13/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved