Ζώδια Σήμερα 29/7: Κράτα... αποστάσεις ασφαλείας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/7: Κράτα... αποστάσεις ασφαλείας

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Υδροχόου συνέχεια, αφού η Σελήνη και σήμερα βρίσκεται εκεί και συνεχίζει να δέχεται συναισθηματικές πιέσεις για να αποβάλλει απωθημένα και κολλήματα και να αποδεσμευτεί από ήθη και συνήθειες ετών που την κρατούν εγκλωβισμένη. Κι η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσο σφυροκόπημα, θα δούμε κι εμείς τα πράγματα αλλιώς, πιο εκλογικευμένα, πιο αποστασιοποιημένα, σαν να συμβαίνουν σε άλλον κι όχι σε μας, καθώς μόνο έτσι θα έχουμε μια σαφή, αντικειμενική εικόνα των καταστάσεων και θα μπορούμε να τις χειριστούμε! Επίσης, είναι καλό να παραμείνουμε πιστοί στις θεωρίες μας, να έχουμε ένα μπούσουλα, αλλά αν δούμε ότι δεν εφαρμόζονται, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι να τις αλλάξουμε.

Αύγουστος 2018: Οι Όψεις των πλανητών του μήνα

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι το σίγουρο είναι ότι είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, γι’ αυτό δημιουργήστε θετικές εντυπώσεις για το άτομό σας για να βρείτε συμμάχους, εχθρούς έχετε...

Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες αν λειτουργήσετε συναισθηματικά, δε θα μπορέσετε να πάρετε τις αποφάσεις που χρειάζονται, ούτε και να κάνετε αυτά που θέλετε. Αποστασιοποιηθείτε για να παραμείνετε αντικειμενικοί και αποτελεσματικοί.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι δοκιμάστε, πειραματιστείτε στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας, αν έχετε εφαρμόσει τους κλασικούς τρόπους και βλέπετε ότι δε σας φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απλά, καλύψτε και τα νώτα σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/blkkotpnerp/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved