Ζώδια Σήμερα 27/7: Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο - Χωρίς φόβο και με πολύ θάρρος

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/7: Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο - Χωρίς φόβο και με πολύ θάρρος

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Η δεύτερη έκλειψη, αυτή τη φορά της Σελήνης και ολική, έρχεται μαζί με την Πανσέληνο στον Υδροχόο και μάλιστα συνοδευόμενη με μια αντίθεση Ήλιου - Άρη σε Λέοντα και Υδροχόο αντίστοιχα. Από πού να το πιάσουμε και πού να το αφήσουμε, δηλαδή. Όμως, οι προκλήσεις είναι για να αντιμετωπίζονται και τα προβλήματα για να ξεπερνιόνται και αυτό πρέπει να είναι το σκεπτικό μας για να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις δοκιμασίες που μας επιφυλάσσονται. Πολλά θα είναι τα μέτωπα που θα χρειαστεί να κινηθούμε για να τα κλείσουμε, ακόμα περισσότερα είναι αυτά που καλούμαστε να ξεφορτωθούμε και κρατάνε από το παρελθόν, ώστε να απελευθερωθούμε. Σχέσεις θα αναστατωθούν ή και θα λήξουν, αλήθειες θα βγουν στη φόρα και θα κάψουν κόσμο, ενώ επαγγελματικές και επιχειρηματικές κινήσεις θα αποτύχουν, αν γίνουν τώρα. Τα μόνα όπλα μας είναι το ψυχικό σθένος, το θάρρος και η άμεση αντίδραση, για να αντέξουμε και να ορθοποδήσουμε σύντομα.

Πανσέληνος- Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι νιώθετε ότι βάλλεστε από όλες τις πλευρές, ωστόσο, η επόμενη μέρα πρέπει να σας βρει αποφασισμένους και έτοιμους για να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων στα χέρια σας. Τίποτα δε γίνεται τυχαία.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα δοκιμαστείτε κι εσείς σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο, όμως να θυμάστε ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, αρκεί να είστε ψύχραιμοι για να τη βρείτε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bln53q0nprb/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved