Ζώδια Σήμερα 25/7: Όλα τινάζονται στον αέρα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/7: Όλα τινάζονται στον αέρα

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Ο Ήλιος στον Λέοντα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέποντας και πάλι το σκηνικό, με απρόσμενες αλλαγές και δυσάρεστες εκπλήξεις που θα μας αναστατώσουν. Το να μουδιάσουμε από ένα γεγονός ή μια αρνητική εξέλιξη και να μείνουμε στήλη άλατος είναι το πιο πιθανό, όμως όσο πιο ψύχραιμοι και γρήγοροι είμαστε στις αντιδράσεις μας, τόσο πιο εύκολα θα ξαναβρούμε τα πατήματά μας. Όταν κατακαθίσει ο κουρνιαχτός, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι τίποτα δεν είναι ίδιο στη ζωή ορισμένων από μας, ούτε σίγουρο ή δεδομένο. Αυτό όμως που οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι αρκετά από αυτά που συμβαίνουν είναι για να μας «ξυπνήσουν» και να μας σπρώξουν να κάνουμε στροφή 180 μοιρών κι από τη στιγμή που αρνούμαστε ή διστάζουμε, το σύμπαν παίρνει την κατάσταση τα χέρια του.

Καλοκαίρι 2018: Το τραγούδι που ταιριάζει στον Κριό

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι για σας χτυπά η καμπάνα και πρέπει να καταλάβετε ότι είτε θα αλλάξετε είτε θα βουλιάξετε. Εδώ δε χωρούν ούτε συμβιβασμοί, ούτε μετριοπάθειες.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι άλλοι καιροί, άλλα ήθη, άλλα περιμένετε, άλλα σας σκάνε, γενικά άλλα γι’ άλλα και τρελαίνεστε ερωτικά και οικονομικά με αυτά που σας συμβαίνουν. Εκπλήξτε, πριν σας εκπλήξουν!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgo8ka4hye8/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved