Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δε μας αφήνει και πολλά περιθώρια για διασκεδάσεις, εξόδους και σουαρέ. Αντίθετα, μας θέλει πιο περιορισμένους και συμμαζεμένους, ενώ από την αρχή της ημέρας θα μας τονίζει με διάφορους τρόπους ότι το παν είναι να διατηρηθεί η ισορροπία, είτε η εσωτερική μας είτε στις σχέσεις μας και να προσπαθήσουμε με ψυχραιμία, συμβιβαστικό πνεύμα και διπλωματικότητα να αποφύγουμε υπερβολές, αχρείαστες εντάσεις, κρίσεις και ρήξεις. Αν, μάλιστα, τεθεί δίλημμα ανάμεσα στις προσωπικές μας ανάγκες και το κοινό καλό, μας προτρέπει να διαλέξουμε το δεύτερο, βάζοντας στην άκρη το Εγώ μας, ώστε μακροπρόθεσμα να ωφεληθούμε όλοι.

Τα 4 πιο «τοξικά» ζευγάρια ζωδίων

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μια αναποφασιστικότητα την έχετε αλλά το να κάνετε ό,τι πρέπει και όχι ό,τι θέλετε πλέον είναι συχνό φαινόμενο, άρα, μην το κουράζετε και πολύ! Ξεκινήστε...

Παρθένοι και Ιχθύες καλείστε να ισορροπήσετε ανάμεσα στις ανάγκες και τα θέλω σας, ώστε ούτε εσείς να μείνετε με το παράπονο, ούτε όμως και να αφήσετε ανοιχτές υποχρεώσεις.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bljbivdbcwc/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια