Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Για μια ακόμα μέρα η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και εμείς σκεφτόμαστε περισσότερο, παρατηρούμε, καταγράφουμε και εξετάζουμε κάθε λεπτομέρεια, για να βεβαιωθούμε ότι κάθε κίνηση ή απόφασή μας θα είναι η σωστή. Ίσως χρειαστεί να προσφέρουμε τη βοήθειά μας ή να εξυπηρετήσουμε γνωστούς και δικούς μας ανθρώπους. Από την άλλη, μας αρέσει-δε μας αρέσει, θα ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας ή θα κάνουμε αδιαμαρτύρητα τις δουλειές που έχουμε αναλάβει, γνωρίζοντας ότι αν τις παραμελήσουμε, θα μαζευτούν κι άλλες και στο τέλος θα γίνουν βουνό. Άλλωστε, μόνο έτσι θα ξεφορτωθούμε το άγχος και θα απολαύσουμε ξένοιαστα τη μέρα ή τις διακοπές μας.

Πώς φλερτάρουμε έναν Καρκίνο: Έρωτας κάτω από το Σεληνόφως!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε και βγάλτε τον καλύτερο εαυτό σας. Ξεχάστε τη συστολή και τις ντροπές και δείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες πριν κλείσετε την πόρτα πίσω σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας γιατί μετά, με τόσα που θα μαζευτούν, δε θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.

Λέοντες και Υδροχόοι, κάντε το κουμάντο σας. Υπολογίστε τι παίρνετε και δίνετε οικονομικά και ερωτικά και λειτουργήστε ανάλογα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bllm1nkbxjy/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια