Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 | Καλή Εβδομάδα ❤❤❤

Η Σελήνη με την Αφροδίτη θα συμμαχήσουν σήμερα στην Παρθένο, προσπαθώντας να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας και να μας σπρώξουν στο να κάνουμε σωστές και συμφέρουσες επιλογές, αφού πρώτα αναλύσουμε κι υπολογίσουμε κάθε παράγοντα. Σαφώς, η λογική θα κυριαρχεί και πώς αλλιώς θα γινόταν να έχουμε ορθή κρίση και να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, αν μας κουμαντάρει το τι νιώθουμε; Ας μην πιστέψουμε, όμως, ότι οι δυο αυτές «κυρίες» στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι απρόσβλητες από το συναίσθημα. Απλά, δεν ορίζονται από αυτό, ιδίως όταν αντιλαμβάνονται ότι οδηγούνται σε γκρεμό ή αδιέξοδο. Γι’ αυτό, ακόμα κι αν ακουστεί κλισέ, ας προσπαθήσουμε να έχουμε την καρδιά σύμμαχο με το μυαλό μας και όχι σε πόλεμο!

Μήπως νιώθεις κι εσύ ότι ο Ιούλιος... απλώς ΔΕΝ είναι ο μήνας σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι ευνοείστε αρκετά σήμερα και με την σωστή ώθηση που έχετε από το σύμπαν, πολλά μπορείτε να καταφέρετε στην προσωπική σας ζωή, αλλά και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις ψύχραιμα και χωρίς υστερίες και δράματα!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες σας δίνεται η δυνατότητα να βάλετε όμορφα κι ωραία τον καθένα στη θέση του είτε στο σπίτι και τη σχέση σας είτε στη δουλειά. Αρκεί βέβαια να πείσετε ότι θα τηρήσετε κι εσείς αυτά που ζητάτε από τους άλλους! Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά!

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Αιγόκεροι το να δείτε την πραγματική εικόνα των οικονομικών και των ερωτικών σας και να μην τρέφετε ελπίδες κι αυταπάτες μόνο καλό θα σας κάνει γιατί θα απλώνεστε ως εκεί που φτάνετε. Τυχερά πάντως θα έχετε και στους δυο τομείς!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bih5evrhxei/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια