Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Δύσκολη θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απαιτεί από μας δύναμη, αποφασιστικότητα και ψυχικό σθένος για να κλείσουμε οριστικά την πόρτα του παρελθόντος. Είτε εξ αιτίας ενός γεγονότος, είτε δικών μας εσωτερικών διεργασιών και προσωπικών αδιεξόδων, ωθούμαστε να καταστρέψουμε κάθε τι παλιό, φθαρμένο και άχρηστο, να δώσουμε τέλος σε καταστάσεις που δεν έχουν σωτηρία και τα πιάσουμε όλα από την αρχή. Τα ξεκαθαρίσματα, οι σκληρές αλλά κι οι καθοριστικές αποφάσεις, θα φέρουν μια ουσιαστική αλλαγή στη ζωή μας. Αρκεί να μη φοβηθούμε να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα και να ανακαλύψουμε τα πραγματικά αίτια γιατί μόνο έτσι θα χτυπήσουμε το κάθε πρόβλημα στη ρίζα του.

Ζώδια από τα πιο ανυπόμονα στα πιο υπονομονετικά: Σε ποια θέση είναι το ζώδιο σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι από τη στιγμή που μια κατάσταση δε σώζεται, τραβήξτε την πρίζα από το μηχάνημα υποστήριξης και μην την κρατάτε με το ζόρι στη ζωή. Πονάτε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες το να εγκαταλείψετε το πλοίο, δεν είναι εύκολο, αλλά αν βυθίζεται, αρπάξτε μια σωσίβια λέμβο γιατί αν παραμείνετε επιβιβασμένοι, στο τέλος θα βουλιάξετε, οικονομικά και συναισθηματικά.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bld2-8sny8t/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια