Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Μια μέρα μετά την είσοδό της, η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας αρκετό ενδιαφέρον στη μέρα, αφού ευχάριστες εκπλήξεις, κεραυνοβόλοι έρωτες και απρόσμενες ανατροπές μπορούν να αλλάξουν τελείως την κατάστασή μας κι από εκεί που ήμασταν μόνοι, να καταλήξουμε ζευγαρωμένοι, χωρίς να το καταλάβουμε. Από την άλλη, είμαστε πιο δεκτικοί σε πειραματισμούς και νέες εμπειρίες, πρόθυμοι να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και ανοιχτοί στο «ξένο», αν κυρίως η πεπατημένη δε μας έβγαλε πουθενά ή απλά γιατί θέλουμε να σπάσουμε τη ρουτίνα και να βιώσουμε κάτι καινούργιο και πιο συναρπαστικό. Μια αλλαγή στην εμφάνιση, λίγο πιο εκκεντρική, προκλητική ή ιδιαίτερη είναι επίσης πιθανή.

Μήπως νιώθεις κι εσύ ότι ο Ιούλιος... απλώς ΔΕΝ είναι ο μήνας σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Ταύροι, αφού βλέπετε ότι το «αυτό ξέρετε, αυτό εμπιστεύεστε» στα προσωπικά σας δε σας βγαίνει, δε στρέφεστε σε κάτι καινούργιο κι ασυνήθιστο, έτσι από... περιέργεια; Πού ξέρετε; Μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μην το παρακάνετε με την εκκεντρικότητα και την προκλητικότητα και κυρίως μη θεωρείτε κανέναν και τίποτα δεδομένο. Πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη και να αιφνιδιαστείτε δυσάρεστα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί αν ρισκάρετε, θα κάνετε την ανατροπή στο 90’ και στο τέλος θα βγείτε νικητές του ερωτικού παιχνιδιού!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/blbuwxdnzbh/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια