Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η Αφροδίτη, χωρίς φρου-φρου και αρώματα, αλλά λιτή, συνετή και συγκρατημένη, περνά στην Παρθένο και μας καλεί να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, υπενθυμίζοντάς μας ότι οι απερισκεψίες, ο άκρατος ενθουσιασμός και τα «όνειρα θερινής νυκτός» στον έρωτα συνήθως οδηγούν σε άσκοπη ταλαιπωρία, χάσιμο χρόνου και απογοήτευση. Γι’ αυτό, μας προτρέπει να μη μείνουμε τόσο στην εμφάνιση ενός προσώπου, όσο ωραία κι αν είναι, αλλά στο τι είναι και το τι μπορεί να μας προσφέρει. Το να γίνουμε πιο παρατηρητικοί, να δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια, να κάνουμε σωστή διάκριση, να περάσουμε τον καθένα και την καθεμία από κόσκινο μάλλον φαίνεται ξενέρωτο και βαρετό. Από την άλλη όμως, αν θέλουμε σχέσεις ουσίας και όχι προσωρινές, πρέπει να τη λάβουμε υπόψη μας και να προσέχουμε τις επιλογές μας!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο - Τι αλλάζει στην ζωή των 12 ζωδίων;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι είστε στα high σας και φαίνεται από τα κεφάλια που γυρίζουν προς το μέρος σας. Εσείς κάνετε παιχνίδι και με το εύρος των επιλογών σας να μεγαλώνει, έχετε όλο το χρόνο να κρίνετε, να συγκρίνετε και να καταλήξετε στο τι σας κάνει. Και να τον εξαντλήσετε!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά. Το κάθε τι χρειάζεται συνέπεια για να έχει συνέχεια. Επίσης, αν θέλετε να ξεκινήσετε τεχνικές ή άλλου είδους εργασίες στο σπίτι σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Αιγόκεροι πάρτε χαρτί και μολύβι και καταγράψτε τις πραγματικές ανάγκες σας, τόσο τις οικονομικές, όσο και τις προσωπικές. Το «πάμε κι όπου μας βγάλει» δε συστήνεται.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bk-ttapnmss/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια