Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 | Καλή εβδομάδα ☼☼☼

Η Δευτέρα ξεκινά αρκετά... επικοινωνιακά, καθώς ο Ερμής στον Λέοντα κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και δε θα μας αφήσουν στιγμή ήρεμους. Τηλέφωνα θα χτυπούν, μηνύματα, ειδήσεις και πληροφορίες θα καταφτάνουν συνεχώς, το μπλα-μπλα θα είναι ακατάσχετο και το κεφάλι μας θα γίνει καζάνι! Απ’ όσα λέγονται βέβαια, ελάχιστα θα γίνουν πράξη, καθώς η ευκολία που θα δίνονται οι υποσχέσεις και θα γίνονται δηλώσεις θα είναι μεγάλη. Τουλάχιστον θα υπάρχει χιούμορ και καλή διάθεση, οπότε, ας διασκεδάσουμε με τα αστεία και τις πλάκες κι ας μην πάρουμε τίποτα στα σοβαρά, ούτε να το δέσουμε κόμπο, αφού σύντομα θα ξεχαστεί.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η Καρμική Ανάλυση; Μάθε την απάντηση εδώ!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι να είστε συγκρατημένοι στις δηλώσεις και τις υποσχέσεις γιατί εσείς θα τις ξεχάσετε, άλλοι όχι και θα φροντίσουν να σας τις υπενθυμίσουν μία προς μία! «Μην τάζεις σε Άγιο κερί...» που λέει κι η παροιμία!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι όλα... παραφουσκωμένα θα σας παρουσιάζονται και μπορεί να σας δημιουργηθούν υψηλές προσδοκίες. Γι’ αυτό έχετε και μια βελόνα μαζί σας για να σκάσετε εσείς το μπαλόνι, πριν σκάσει στα μούτρα σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkih6uznzwu/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια