Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Θα είναι ζάχαρη και μέλι η Κυριακή μας και γι’ αυτό θα φροντίσει το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αφού θα φύγει ο αρνητισμός από μέσα μας, θα ξεχάσουμε δυσάρεστες καταστάσεις και άγχος και θα αποπροσανατολιστεί τελείως η προσοχή μας από πρακτικά ζητήματα και προβλήματα της καθημερινότητας. Άλλωστε, είναι μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης και καλό θα ήταν να την αξιοποιήσουμε στο μέγιστο, ρίχνοντάς το στον ύπνο, βάζοντας στην άκρη τον ρεαλισμό μας και φέρνοντας στην επιφάνεια τη φαντασία, τον ρομαντισμό κι όλα τα θετικά μας συναισθήματα, ώστε να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάμε. Μια βόλτα στη θάλασσα ή σε βουνό θα μας αποφορτίσει και ταυτόχρονα θα μας αναζωογονήσει.

Έχει μέλλον η σχέση σου; Πόσο ταιριάζεις με το/την σύντροφό σου; Μάθε εδώ την απάντηση!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες γίνετε για λίγο γλυκά και αθώα παιδιά. Διώξτε τα πάντα από το μυαλό σας και πηγαίνετε στην κοντινότερη παραλία. Με τα vibes, δε, που εκπέμπετε, ελκύετε το ενδιαφέρον πάνω σας, οπότε εκμεταλλευτείτε το... οι ελεύθεροι.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες το πιο πιθανό είναι να φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν, οπότε, μη σκοτίζετε το κεφαλάκι σας. Τώρα, αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας, κάντε πώς δεν το καταλάβατε και κάποια άσχετη στιγμή, ζητήστε εξηγήσεις.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αφήστε να πάρει για λίγο το... ρέμα τα άγχη και τους προβληματισμούς σας κι απολαύστε την Κυριακή σας, χωρίς πολλές απαιτήσεις.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkx3i8wh9zg/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια