Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Μέχρι το βράδυ, μια φούντωση θα την έχουμε με τη Σελήνη στον Κριό, που μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε, έστω και με το ζόρι, προκειμένου να μην «πιάσουμε σκόνη». Η αδράνεια και η χαλάρωση είναι απαγορευμένες λέξεις και εννοείται ότι μέσα στη φούρια μας, θα καταφέρουμε πολλά, αλλά δε αποκλείονται και... χοντράδες ή το να αδικήσουμε κάποιο πρόσωπο και να το συνειδητοποιήσουμε μετά. Η νωχελική Σελήνη όμως στον Ταύρο έρχεται να καλμάρει τα πνεύματα και να μας υπενθυμίσει ότι δεν έχει σημασία το πότε θα γίνει κάτι, αλλά το να γίνει και να είναι και καλό. Θα χαλαρώσουμε κι εμείς, θα πάμε με τα νερά της, και θα απολαύσουμε ένα ευχάριστο σαββατόβραδο, αποβάλλοντας εκνευρισμούς και εντάσεις.

Απόκτησε τη δική σου Προσωπική Αστρολογική Ανάλυση με 15€!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι από το βράδυ αναλαμβάνετε τα ηνία και διδάσκετε τι σημαίνει «χαλαρά, η ζωή είναι ωραία». Δεν τρέχετε, δεν αγχώνεστε και η «ήρεμη δύναμή σας» σας κάνει ακαταμάχητους.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι βρίσκετε έναν τοίχο απέναντί σας, οπότε το να επιμείνετε για να πείσετε τον άνθρωπό σας, το αφεντικό σας ή πρόσωπο της οικογενείας σας να αλλάξει γνώμη, είναι άσκοπο. Ξαναπροσπαθήστε μια άλλη μέρα...

Κριοί και Ζυγοί από το βράδυ θα είστε πιο cool και απείρως ελκυστικοί. Δοκιμάστε την τύχη σας στον έρωτα και δε θα χάσετε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bk3besvh2w9/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια