Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη από χθες έχει περάσει στον φουριόζο Κριό κι έτσι εξηγείται μια μάλλον μαχητική διάθεση που θα έχουμε, ανάμεικτη με ανυπομονησία και ενθουσιασμό. Από την άλλη, η ισορροπία χάνεται λίγο κι εύκολα μπορεί να περάσουμε στον εκνευρισμό, αν δε γίνεται το οτιδήποτε όπως το θέλουμε ή με την ταχύτητα που το θέλουμε. Η παρόρμηση και ο αυθορμητισμός, επίσης, θα μας σπρώχνουν να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, αλλά και να εκφράσουμε όσα σκεφτόμαστε, χωρίς να τα φιλτράρουμε, με αποτέλεσμα να φανούμε «εριστικοί». Ένα όμως είναι σίγουρο, θα είμαστε αληθινοί και ειλικρινείς όσο δεν πάει και σε όποιον αρέσουμε.

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ορμή σας, αλλά και το σεξαπίλ σας, θα καταφέρετε ό,τι θέλετε και μάλιστα στο άψε-σβήσε.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μπορεί να ρίξετε ένα καβγά με ανώτερό σας, το ταίρι ή μέλος της οικογένειάς σας, αλλά γρήγορα θα ξεπεραστεί, αν βέβαια δεν το παρατραβήξετε. Αρκεστείτε να βγάλετε αυτά που νιώθετε.

Παρθένοι και Ιχθύες είστε ανυπόμονοι και θέλετε εδώ και τώρα λύσεις ή απαντήσεις, αλλά με το να ρίξετε την άλλη πλευρά στο φιλότιμο έχετε περισσότερες πιθανότητες. Επίσης, προσοχή στην καταναλωτική σας τάση!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bk2spo-h3xz/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια