Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Δύο ταχυτήτων θα είναι η μέρα μας, καθώς από τη μια το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό υπόσχονται τύχη κι ευκολίες, από την άλλη η αντίθεση του Ερμή στον Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, μάλλον θα αποπειραθεί να χαλάσει το καλό κλίμα με την αναβίωση μιας έχθρας ή με έναν τσακωμό για παλιότερο ζήτημα που θα επανέλθει στο προσκήνιο. Εμείς (επειδή έτσι μας συμφέρει) κρατάμε τα θετικά της πρώτης, ξεπερνώντας τις όποιες προκλήσεις κι αναποδιές συναντήσουμε με χιούμορ και καλή διάθεση. Επιπλέον, εκμεταλλευόμαστε την εύνοια και τις βοήθειες που θα μας «σκάσουν», απολαμβάνουμε ευχάριστες στιγμές με παρέες και κοντινούς μας ανθρώπους, ξεκαθαρίζουμε και το τοπίο για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και όλα καλά!

Έτσι θα ξαναβρείς την ισορροπία σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Σκορπιοί δε λάμπετε μόνο, αλλά είστε πολύ κοντά σε μια επιτυχία στα προσωπική σας ζωή που θα ανεβάσει στα ύψη το ηθικό σας και θα σας φέρει αρκετή χαρά.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι μην ψειρίζετε πολύ τα πράγματα ούτε ερωτικά, ούτε οικονομικά. Η κατάσταση είναι «πάρε ό,τι σου δίνουν και τρέξε», χωρίς πολλές απαιτήσεις και σκέψεις!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι μην αφήσετε κάποιες εγωιστικές ή αλαζονικές συμπεριφορές να σας χαλάσουν τη διάθεση ή -χειρότερα- να σας θυμώσουν τόσο, ώστε να μη βλέπετε μπροστά σας και να χάσετε μια καλή ευκαιρία που μπορεί να «ξελασπώσει».

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkstmyehkyl/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια