Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Με τη Σελήνη να βρίσκεται από εχθές το βράδυ στους Ιχθύς θα είμαστε κατά τι πιο ευαίσθητοι στα εξωτερικά ερεθίσματα, όπως επίσης και συναισθηματικά ευάλωτοι. Ίσως, λοιπόν, είναι προτιμότερο, κάτω από αυτές τις συνθήκες, να καθίσουμε για λίγο στο περιθώριο, να κάνουμε μια ανάπαυλα για να ανασυγκροτηθούμε ψυχικά και να ξαναμαζέψουμε τις δυνάμεις μας. Από την άλλη, ακριβώς επειδή δεν έχουμε το κουράγιο να αντιπαρατεθούμε ή δεν αντέχουμε άλλες εντάσεις και διενέξεις, θα χρησιμοποιήσουμε την τακτική του ελιγμού για να τις αποφύγουμε ή μπορεί να κάνουμε ότι δεν είδαμε και δεν ακούσαμε τίποτα, που καμιά φορά δεν είναι κακό!

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018: Τι λένε τα άστρα για τον έρωτα;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες η αύρα σας, το στιλ σας και ταυτόχρονα ο έντονος αισθησιασμός σας, ακόμα κι να το θέλατε, δε θα σας αφήσουν να περάσετε απαρατήρητοι. Τώρα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να κινήσετε τα νήματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες κάντε και λίγο τα στραβά μάτια στους ανθρώπους σας και μην είστε με μια παρατήρηση στο στόμα γιατί πιθανόν να έχουν ανάγκη την κατανόησή σας και όχι από διάλεξη.

Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί επειδή τα κριτήριά σας δεν είναι και τα πιο σωστά, ζητάτε να λάβετε από λάθος πλευρά, γι’ αυτό παραμένετε σε... αναμονή.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkqjbrkh3w0/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια