Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Μέχρι και το βράδυ, η Σελήνη στον Υδροχόο θα συνεχίσει να μας προκαλεί επαναστατικές και απελευθερωτικές τάσεις, οπότε, δε θα δεχόμαστε εύκολα συμβουλές, παραινέσεις κι ακόμα περισσότερο εντολές. Θα είμαστε μέσα στην αντίδραση, θα έχουμε αντίλογο και επιχειρήματα για να υποστηρίξουμε τις θέσεις ή το δίκιο μας, ενώ δε φαίνεται να μας απασχολεί ιδιαίτερα το πώς νιώθουν οι άλλοι γιατί φροντίζουμε να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας, ώστε να μην επηρεαστούμε. Το βράδυ, περνώντας η Σελήνη στους Ιχθύς, θα κατευνάσει τα πνεύματα, σιγά-σιγά θα ηρεμήσουμε, αν και δεν αποκλείεται, ύστερα από τόση ένταση, να νιώσουμε ενεργειακά «ξεζουμισμένοι»!

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018: Τι λένε τα άστρα για τον έρωτα;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι πόσο θα αντέξετε κι εσείς να ανεμίζετε τη σημαία της επανάστασης; Δώσατε το στίγμα σας, δείξατε τα όριά σας, καιρός να χαλαρώσετε, μέχρι την επόμενη... μάχη!

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί νιώθετε... άβολα στην τοποθεσία σπίτι (ή δουλειά) και δεν ξέρετε τι να κάνετε, αφού όπως και να χειριστείτε μια κατάσταση, θα προκληθούν εντάσεις.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι σας χαρακτηρίζει μια αντίφαση. Τα λέτε έτσι, τα λέτε αλλιώς και σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τι δε θέλετε, παρά το τι θέλετε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkmt8kjh5bx/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια