Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Με το που μπήκε ο Ερμής στον Λέοντα θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οπότε η σημερινή μέρα χρειάζεται μια επιπλέον προσοχή από μας, αν και δύσκολα μπορούμε να ελέγξουμε τις καταστάσεις, αφού απρόσμενα γεγονότα και δυσάρεστες εξελίξεις ή ειδήσεις θα αναστατώσουν την καθημερινότητά μας. Είναι πιθανή μια βλάβη στο μέσο επικοινωνίας ή μεταφοράς μας, μια ξαφνική κι ανεπιθύμητη συνάντηση, αλλά και ένας χοντρός καβγάς για ψύλλου πήδημα. Νεύρα από το τίποτα, προβοκατόρικες ή απρόκλητα επιθετικές συμπεριφορές κάνουν την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη. Κι όπως κάθε... Ουρανός, που σέβεται τον εαυτό του, από τη μια στιγμή στην άλλη όλα μπορούν να έρθουν ανάποδα.

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018: Τι λένε τα άστρα για τον έρωτα;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι προκαλείστε άγρια από ανωτέρους, τον/η σύντροφο ή την οικογένειά σας, οπότε δύσκολα θα αντισταθείτε. Θα ανοίξετε τη γλώσσα σας και «πού σε πονεί και πού σε σφάζει», φτάνοντας τα πράγματα στα άκρα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με μια κίνηση ή απόφαση της στιγμής είστε ικανοί, αν τα πάρετε, να τα διαλύσετε όλα. Και οικονομικά, μάλλον θα βάλετε το χέρι στην τσέπη για να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bklaca4nctg/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια