Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Είναι δύσκολη η σημερινή Πανσέληνος στον Αιγόκερω, καθώς όχι μόνο η παρουσία του Κρόνου είναι ισχυρή, αλλά και ο Άρης στον Υδροχόο γυρίζει πλέον ανάδρομος, δένοντάς μας τελείως τα χέρια. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, είναι... όπισθεν, αφού το μέλλον εξαρτάται κυρίως από το παρελθόν μας και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα μας. Στην μεν πρώτη περίπτωση, καλούμαστε να αναγνωρίσουμε λάθη, να αντιμετωπίσουμε παθογένειες, να αποδώσουμε ευθύνες και να ξεφορτωθούμε συνήθειες, αλλά και πρόσωπα που μας έχουν «κάτσει στο σβέρκο». Στη δεύτερη, να διορθώσουμε οτιδήποτε είναι στραβό, να κλείσουμε κιτάπια και να ολοκληρώσουμε εργασίες που είχαμε αφήσει στη μέση.

Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Ένα Φεγγάρι που δε δέχεται να το αψηφήσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ο περιορισμός από τη μια και η ωμή πραγματικότητα από την άλλη σας δημιουργούν απογοήτευση. Όσο περάσατε καλά, περάσετε, τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι άρχισαν τα όργανα! Περιορίστε τη δράση σας, οργανώστε την πολεμική τακτική σας και βάλτε τα πράγματα στη θέση τους, σε δουλειά και σπίτι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες πάρτε χαρτάκι και περάστε στο ταμείο γιατί ήρθε η ώρα της πληρωμής σας. Όχι, δε θα πάρετε, θα δώσετε γιατί απ’ ό,τι φαίνεται έχετε οικονομικά και ερωτικά χρωστούμενα!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkf1siinzn6/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια