Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Σήμερα, σχηματίζονται δύο σημαντικές όψεις, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και η αντίθεση του Ερμή στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μας δημιουργείται η διάθεση της ανατροπής του υπάρχοντος καθεστώτος και της αλλαγής, με στόχο την απελευθέρωσή μας από σχήματα και πρόσωπα που μας καταπιέζουν και εμποδίζουν την εξέλιξή μας. Νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ασυνήθιστο, να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να σπάσουμε ταμπού και προκαταλήψεις. Από την άλλη, ωθούμαστε να ερευνήσουμε σε βάθος, να πάρουμε τελεσίδικες αποφάσεις, να είμαστε δύσπιστοι και καχύποπτοι και να διακόψουμε κάθε επαφή ή επικοινωνία με όποιον/α δε θέλει το «καλό» μας. Αν συνδυάσουμε αυτές τις δύο ενέργειες μπορούμε να διαλύσουμε το «σαθρό οικοδόμημα» καταστάσεων και σχέσεων και να φτιάξουμε ένα καινούργιο και πολύ καλύτερο που θα μας παρέχει ασφάλεια και προστασία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αν δεν κρατήσετε μια αυστηρή γραμμή για να τελειώσετε με τα κακώς κείμενα, πολύ σύντομα θα τα ξαναβρείτε μπροστά σας. Μπορεί να στενοχωρήσετε, αλλά είναι προτιμότερο από το να στενοχωριέστε συνέχεια.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είπαμε και ξαναλέμε «αλλάξτε από μόνοι σας, πριν σας αλλάξει η ζωή». Πόσο πιο σαφές να γίνει ότι δε γίνεται να συνεχίζετε το ίδιο τροπάρι σε κανέναν τομέα της ζωής σας;

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bks88cshvnv/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια