Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Αφροδίτη και Άρης συνεχίζουν να κονταροχτυπιούνται στους ουρανούς και σήμερα. Η μεν στον Λέοντα να προσπαθεί να προβάλλει το Εγώ της και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά της και ο δε στον Υδροχόο να μην την παίρνει στα σοβαρά, να την πειράζει και να την εκνευρίζει, συνθέτουν ένα πολεμικό κλίμα, στα πλαίσια βέβαια της αιώνιας ερωτικής τους μάχης. Πυροδοτούν όμως και τη δική μας εσωτερική φλόγα, καθώς νιώθουμε ότι ο έρωτας δε μας αφήνεις σε ησυχία, μας σπρώχνει στα άκρα, αλλά είναι δύσκολο να του αντισταθούμε. Ζήλιες, πάθη, διεκδικήσεις, προκλήσεις, χωρισμοί και συμφιλιώσεις, απ’ όλα έχει... το μενού και το μόνο που δε διαθέτει το... κατάστημα είναι λογική! Αλλά ποιος ερωτευμένος έχει μυαλό;

Summer love 2018: Μάθε τι επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι στα ερωτικά σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα αντιμετωπίσετε σκηνικά ζήλιας, ανταγωνισμού, που κάποια μπορεί να κρύβουν και πάθος, όπως επίσης εντάσεις και τσακωμούς! Όλα όμως θα βγουν στη φόρα κι έτσι θα ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι «η νύχτα θέλει έρωτα και πράγματα αφανέρωτα» που λέει και το τραγούδι. Αν είστε μόνοι, κυκλοφορήστε, διεκδικήστε και θα στεφτείτε νικητές του παιχνιδιού. Αν είστε σε σχέση, βάλτε φωτιά στα σεντόνια!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bi651uvhgt1/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια