Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Επίσημα πλέον, το καλοκαίρι είναι εδώ, αφού ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, σηματοδοτώντας το Θερινό Ηλιοστάσιο. Μια στροφή στο... παρελθόν και τις αξίες και τις ρίζες μας δε θα την αποφύγουμε, οι αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων θα γίνουν πιο έντονες, η νοσταλγία πιο μεγάλη, ενώ η οικογένεια και τα πρόσωπα που θεωρούμε πολύ δικά μας, όπως και το σπίτι μας, είτε σαν χώρος είτε σαν περιβάλλον, θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ενέργειες και αποφάσεις μας. Η συναισθηματική μας φόρτιση ενίοτε θα μας προκαλεί ανεβοκατεβάσματα στη διάθεση, αλλά μια αγκαλιά, μια γλυκιά κουβέντα, μια μικρή δόση αγάπης είναι ικανή να διώξει όλους τους φόβους και τις ανασφάλειές μας.

Summer love 2018: Μάθε τι επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι στα ερωτικά σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, επιτέλους, ήρθε η σειρά σας να πρωταγωνιστήσετε στα πράγματα και θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες, αρκεί να μην αφήσετε την κυκλοθυμία σας να σας κουμαντάρει.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι με το ζόρι θα βγαίνετε από το σπίτι, ενώ μπορεί να σας πιάσουν και γνώριμες ανασφάλειες, ταυτόχρονα όμως θα σας δοθεί η δυνατότητα να εκτιμήσετε τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας.

Δίδυμοι και Τοξότες η εποχή του ρίσκου τελείωσε. Τώρα ακολουθήστε την πεπατημένη για να μη βγείτε οικονομικά και συναισθηματικά χαμένοι.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkn0oyjhkre/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια