Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Το τρίγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα μας δώσει τη δυνατότητα να ξεχάσουμε για λίγο προβλήματα και προβληματισμούς, να ξεφύγουμε από τα πιεστικά θέματα της καθημερινότητας και να αφεθούμε να μας παρασύρει η φαντασία μας μακριά, σε μαγευτικές ακρογιαλιές, καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα και γαλάζια νερά. Εφ’ όσον θα είμαστε στον κόσμο μας, λογικό είναι να αφαιρούμαστε, να ακούμε τα μισά απ’ όσα μας λένε ή να κάνουμε λάθη. Εκτός από το ταλέντο μας όμως στη φυγή, θα αναδειχτεί και το άλλο, αυτό της αποφυγής... απαντήσεων, αποφάσεων και ό,τι άλλο μας στριμώχνει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες προχωρήστε, βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας. Αυτή ξέρει ποιο είναι το συμφέρον σας και πώς θα πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Αρκεί να μην την «αλλοιώνετε» με επιδράσεις τρίτων γιατί στο τέλος θα μπλεχτείτε.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες μπορεί να ειπωθεί ένα ψέμα από πρόσωπο του περιβάλλοντός σας, όμως μην είστε αυστηροί μαζί του, καθώς ο σκοπός του δεν είναι πονηρός. Ίσως το είπε για να σας προστατεύσει.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bknpz4cnizs/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια