Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ο Ερμής στον Καρκίνο τριγωνίζεται με τον Δία στον Σκορπιό κι η μέρα θα είναι ευχάριστη, γεμάτη γέλιο και κέφι και ενδέχεται να γίνει ακόμα καλύτερη με τις ειδήσεις που θα πάρουμε ή τις συναντήσεις και τις επαφές που θα έχουμε. Γενικά, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε διάφορες υποθέσεις μας, επικοινωνιακά θα είμαστε στα πάνω μας, ενώ μια γνωριμία μπορεί να μας ανοίξει πόρτες για το άμεσο μέλλον ή να μας βοηθήσει να βγούμε από μια δύσκολη κατάσταση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αγοράσουμε ή να μας δωρίσουν κάτι που θα διευκολύνει την καθημερινότητά μας ή να ανανεώσουμε τον τεχνικό μας εξοπλισμό. Το σίγουρο είναι πάντως ότι μέσα δε θα μείνουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Σκορπιοί όλα συνηγορούν στο ότι α) θα περάσετε καλά, όπου κι αν πάτε, ό,τι κι αν κάνετε, β) να έχετε επιτυχία σε προσωπικές υποθέσεις και γ) να κάνετε και μια καλή γνωριμία. Ε, τι άλλο θέλετε;

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» λέει η παροιμία. Μη μένετε σε ό,τι σας υπόσχονται, αφήστε τις δηλώσεις και ξεκινήστε τις πράξεις.

Ιχθύες και Παρθένοι, μέσα στην καλή χαρά θα είστε κι εσείς και μάλιστα θα μάθετε κάτι που θα σας κάνει να χαμογελάσετε πλατιά.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkiqpsth46d/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια