Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 | Καλή εβδομάδα

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα, κρατώντας υψηλά το ηθικό, την καλή μας διάθεση, ενδεχομένως και την τάση μας για πολυτέλειες, απολαύσεις και διασκεδάσεις. Και θα περάσουμε όμορφα, θα βγάλουμε το φλογερό μας ταμπεραμέντο και θα κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Σιγά-σιγά όμως, με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο το μεσημέρι, το πάρτι αρχίζει να διαλύεται, ο καθένας θα επιστρέψει στο... πόστο του και τα φώτα θα χαμηλώσουν, για χάρη της... εξοικονόμησης ενέργειας. Η προνοητικότητα και η λιτότητα θα επικρατήσουν, το τι είναι χρήσιμο και αναγκαίο και τι ασήμαντο και περιττό θα τριβελίζουν το μυαλό μας, ενώ η παρατηρητικότητα και η επιμονή μας στη λεπτομέρεια θα είναι χαρακτηριστική.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Παρθένοι μοιράζεστε τη μέρα και την προσοχή, οι μεν κάνοντας ντόρο και εντυπωσιάζοντας, οι δε με τη λιτή, αλλά ουσιαστική παρουσία σας. Και οι δύο θα έχετε τις ευκαιρίες σας σε προσωπικό επίπεδο και οφείλετε να τις εκμεταλλευτείτε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να επιλύσετε θέματα που αφορούν στο οικείο ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και μη βρίσκετε δικαιολογίες, αλλιώς θα πάρουν προεκτάσεις.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bj66fyjny4w/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια