Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη στον Λέοντα συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή, συναρπαστική, ξεχωριστή και άκρως διασκεδαστική, με τη συντροφιά αγαπημένων μας ανθρώπων. Το κέφι επιστρέφει και πάλι, το χαμόγελο ξαναστολίζει το πρόσωπό μας και ο ήλιος ξαναζεσταίνει τις καρδιές μας. Μας κατακλύζει η ζωντάνια, το πάθος και ο ενθουσιασμός, γινόμαστε πιο δημιουργικοί και αισιόδοξοι ότι τα καλύτερα έρχονται και το φως στην άκρη του τούνελ δε θα αργήσει να φανεί. Αρκεί, βέβαια, να διώξουμε κάθε δισταγμό, να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να προχωρήσουμε μπροστά με τόλμη και αποφασιστικότητα, ξεπερνώντας τα ασήμαντα εμπόδια της καθημερινότητας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες είστε λαμπεροί, ακαταμάχητοι και πολύ ερωτιάρηδες. Με άνεση θα βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα μοιράζετε... αυτόγραφα, σαν σταρ του σινεμά!

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα επικρατεί στο περιβάλλον σας και παρότι κάποιες συμπεριφορές θα σας φανούν κάπως... too much και μέσα στο «δράμα», δε θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Τοξότες παίζετε με τη φλόγα και σας έχει συνεπάρει τόσο, που δε σας νοιάζει, αν καείτε. Άλλωστε και που προσέχατε πολύ, τι καταφέρατε;

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkaehjrn90h/

Καλή Κυριακή!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια