Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Μόλις που πρόλαβε να πατήσει το ντελικάτο πόδι της στον Λέοντα η Αφροδίτη και έρχεται σε σύγκρουση με τον Ουρανό στον Ταύρο που προκλητικά θα της τραβήξει το χαλί και θα τη σωριάσει στο έδαφος και μαζί με αυτήν και μας, υπενθυμίζοντάς μας ότι ιδίως στον έρωτα τίποτα δεν είναι δεδομένο και δε διαρκεί για πάντα, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνουμε σχέδια και όνειρα μεγάλα. Όλα μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό, είτε για καλό είτε για κακό. Εκεί που είμαστε μόνοι, να βρεθούμε με... παρέα και το ανάποδο. Κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά, να παραμείνουμε ψύχραιμοι και φυσικά να μάθουμε να μη φοβόμαστε τις αλλαγές, ακόμα κι αν είναι απρόσμενες. Από την άλλη, καλύτερα να αποφύγουμε πειραματισμούς με την εμφάνισή μας γιατί δε θα μας βγουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι η αντιφατικότητα, η εκκεντρικότητα, η ανάγκη σας ή ενός προσώπου του περιβάλλοντός σας για ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις σας. Η ψυχραιμία είναι το παν!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι από αλλού το περιμένετε κι από αλλού θα σας έρθει. Άλλο πρόσωπο κυνηγάτε, άλλο θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα αρχίσει να σας κυνηγάει, ενώ και οικονομικά θα έχετε μια ανατροπή δεδομένων.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bj-xiy3n8ke/

#AstroSong of the Day:



Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια