Ζώδια Σήμερα 13/6: Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Μάθε, σκέψου και δράσε

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/6: Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Μάθε, σκέψου και δράσε

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ήλιος και Σελήνη συναντώνται σήμερα στους Διδύμους για να σχηματίσουν τη Νέα Σελήνη του μήνα, δημιουργώντας μας διλήμματα και φέρνοντάς μας μπροστά σε διάφορα σταυροδρόμια, καλώντας μας να επιλέξουμε το μονοπάτι που θα βαδίζουμε. Κι εμείς δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω, αλλά να ξεφύγουμε από τα παλιά, χωρίς βιασύνη και επιπολαιότητα, να ανανεωθούμε και να εξελιχθούμε. Οφείλουμε να είμαστε ευέλικτοι, εύστροφοι και πολυμήχανοι, να μετρήσουμε όλες τις πιθανότητες και να συλλέξουμε όσες πληροφορίες κρίνουμε ότι μας χρειάζονται, για να προχωρήσουμε μπροστά. Αν έχουμε το μυαλό και τα συναισθήματά μας σε ισορροπία, ώστε να διακρίνουμε σωστά, θα αποκτήσουμε εναλλακτικές και θα βρούμε έξυπνες και γρήγορες λύσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι μόνο η πέτρα που κυλάει δεν πιάνει χόρτα και εσείς το γνωρίζετε καλά, γι’ αυτό είστε σε συνεχή κίνηση. Αν ελέγξετε τη βιασύνη σας και δεν υποτιμήσετε τη νοημοσύνη των άλλων, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, πρέπει πρώτα να αλλάξετε εσείς μυαλά και κυρίως να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε γιατί διχασμένοι και... τριχασμένοι σίγουρα δε πετύχετε και πολλά.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, ξανοιχτείτε, γνωριστείτε, έτσι θα ανοίξετε πόρτες για το μέλλον και θα βγείτε από ερωτικά ή οικονομικά αδιέξοδα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bj5oq1ahkgf/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved