Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους το κλίμα της ημέρας γίνεται έντονα επικοινωνιακό και είναι πιθανό να κανονίσουμε διάφορες συναντήσεις, αλλά και να διευθετήσουμε υποχρεώσεις μας. Γλώσσα, μυαλό και πόδια θα συντονιστούν στην ίδια ταχύτητα και θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το ενδιαφέρον και να γίνουμε δημοφιλείς. Κάπου εδώ όμως τελειώνουν τα ευχάριστα... Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έρχεται να αντιπαρατεθεί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και κυρίως στην ερωτική μας ζωή και μετά την οικονομική, αναμένονται δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι πιθανό να πέσουν οι τίτλοι τέλους σε μια σχέση, να απογοητευτούμε ή να στενοχωρηθούμε από την έκβαση ενός ειδυλλίου ή μιας υπόθεσης, ενώ το πάθος που θα κυριαρχεί θα δημιουργήσει ζήλιες και επεισοδιακούς τσακωμούς. Ένας έρωτας, επίσης, θα μας αφήσει το στίγμα του, απασχολώντας μας για καιρό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Τοξότες μια χαρμολύπη θα την έχετε. Από τη μια, στις προσωπικές-επαγγελματικές σας υποθέσεις θα κάνετε αυτά που είχατε κατά νου, από οικονομικής άποψης όμως, ένα δάκρυ θα κυλήσει εξ αιτίας ενός εξόδου ή μιας χασούρας!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι αποδεχτείτε ότι μια σχέση ή συνεργασία δεν πάει άλλο. Ό,τι δώσατε, δώσατε κι ό,τι πήρατε, πήρατε, αυτό ήταν! Μην την κρατάτε από συνήθεια.

Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι και Ιχθύες τώρα μπορεί να μην είστε σε θέση να το κατανοήσετε, όμως κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Αυτό πρέπει να θυμάστε!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bjkoldwhuwk/


Καλή εβδομάδα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια